Teststreams

🎉 Celebrate 10 Years with Us – Enjoy Unlimited Discounts on All Study Packs!
🎉 Celebrate 10 Years with Us!  Get Discounts

Free British Council Nigeria Internship Past Questions and Answers Download

Can you ace this British Council Nigeria Internship Past Questions? Start honing your skills with some past questions practice and get a preview of what you can expect on test day. We pulled these British Council Nigeria Internship questions from our study pack  British Council Nigeria Internship Past Questions and Answers Download British Council Nigeria […]

Can you ace this British Council Nigeria Internship Past Questions? Start honing your skills with some past questions practice and get a preview of what you can expect on test day. We pulled these British Council Nigeria Internship questions from our study pack  British Council Nigeria Internship Past Questions and Answers Download

British Council Nigeria Internship Past Questions and Answers is highly mandatory because their screening is based on the candidate’s performance in the test.

secondly, the British Council Nigeria Internship test is always full of repetitions of questions set in their past exams. So candidates who prepare with British Council Nigeria Internship Past Questions and Answers material always have an edge over others who did not prepare for the test with the past materials.

Pattern Of British Council Nigeria Internship Past Questions and Answers Download

It is 100% multiple-choice and We have made it very easy for you. we bring all the questions for many years and put them together. We provide the correct answers in order to save you time. All you need to do is to devote quality time to study the Past Questions for the best performance on your test.

FREE SAMPLE British Council Nigeria Internship Past Questions and Answers Download

1) who started the British Council Nigeria
A. Teslim Balogun
B. Louis Edet
C. Sir Reginald Leeper
D. Mike Okiro.

Answer: C


2) In what year British council was established in Nigeria
A.1934
B. 1960
C. 1940
D. 1954

Answer: A


3) The name Nigeria coined out of _______
A. Niger Forest
B. Niger Area
C. Niger River
D. Niger Textures.

Answer: C


4) Who heads British Council in Nigeria?
(a) Tulma Goldie
(b) James Robertson
(c) Lucy Pearson
(d) Lord Lugard.

Answer: C


5) What does British Council teach?
(a) English language
(b) Economics
(c) Mathematics
(d) Basic science

Answer: A


6) The first African country to introduce an e-passport was
(a) South Africa
(b) Ghana
(c) Liberia
(d) Nigeria.

Answer: D


7) How many types of councils are there?
(a) 2
(b) 4
(c) 6
(d) 3.

Answer: A


8. Who is the present British High Commissioner in Nigeria?
(a) Sanni Abacha
(b) Ben Llewellyn-Jones
(c) Aguiyi Ironsi
(d) Catriona Laing.

Answer: D


9) Who is the chairman of the British Council?
(a) JStevie Spring CBE
(B). Louis Edet
(C). Sir Reginald Leeper
(D). Mike Okiro.

Answer: A


If you need support on your study materials or just to ask us a question, You can chat with a Teststreams support agent using the live chat link below, or send us a quick in-mail.

WhatsApp Image 2023 03 28 at 10.49.10


Free British Council Nigeria Internship Past Questions and Answers Download

Want more questions like this? Get the Complete British Council Nigeria Internship Past Questions and Answers,  with even more questions and answers
Leave a Reply

Congratulations! 🎉

You qualify for our Partner Program.

Share our resources, help others, and earn up to 50% commission per sale – with the potential to make ₦50k / $100 daily.

Searching bag close