Sale!

School of Nursing Nasarawa Past Questions and Answers

Original price was: $50.Current price is: $29.

Add this pack to your basket to view the discounted price
Satisfaction Guaranteed

This resource is 100% quality checked!

Description

School of Nursing Nasarawa Past Questions and Answers – 2024 Updated

Welcome to the gateway of your dreams – the Nasarawa School of Nursing Past Questions and Answers! If you’ve set your sights on joining one of the most prestigious nursing schools in the country, then you’re in the right place. Our comprehensive and thoughtfully crafted Past Questions and Answers are here to equip you with the tools you need to conquer the entrance exams and secure your spot in this esteemed institution,Our collection is more than just a bundle of old exam questions; it’s a treasure trove of invaluable resources designed to elevate your preparation to new heights.

Samples of School of Rivers State School of Nursing Past Questions and Answers


PHYSICS

PHYSICS 1. Which law states that the total electric charge in a closed system is always conserved?

A) Coulomb’s Law

B) Gauss’s Law

C) Ohm’s Law

D) Conservation of Charge Law

Answer: D) Conservation of Charge Law

2. What is the force required to accelerate a mass of 10 kg at a rate of 5 m/s^2?

a. 2 N

b. 50 N

c. 100 N

d. 500 N

Answer: c. 100 N

Q:3-A can is kicked off a cliff that is 19.6 m tall. The horizontal speed given to the can is 12.0 m/s. Assuming there is no air resistance, how far out from the base of the cliff will the can land? Mark one answer:

A 12.0 m

B 39.0 m

C 6.0 m

D 24.0 m

Q:4-A box rests on a tabletop. The box has a mass of 25 kg and is acted on by two forces. The force pushing to the right is 96 N, whereas the force pushing to the left is 180 N. Determine the magnitude of the acceleration of the box, assuming there is no friction between the box and the table. Mark one answer:

A 11.0 m/s2

B 3.4 m/s2

C 5.5 m/s2

D 7.2 m/s2

Q:5-An object has a mass of 1,250 g. Determine the weight of the object on Earth. Mark one answer:

A 12,250 N

B 122.50 N

C 1,225.0 N

D 12.25 N

Q:6-A crate is pulled to the right by a rope attached to the crate. The force applied to the rope is 600 N. As the crate slides along the floor, there is a frictional force between the crate and the floor that has a magnitude of 450 N. Determine the magnitude of the net force acting on the crate. Mark one answer:

A 1,050 N

B 600 N

C 150 N

D 450 N

Q:7-If a bicycle wheel goes from 48 revolutions per second to 84 revolutions per second in 11 seconds, what is the angular acceleration of the wheel? Mark one answer:

A 3.27 revolutions/s2

B 6.00 revolutions/s2

C 12.0 revolutions/s2

D 1.64 revolutions/s2

MATHEMATICS 1. If 5x – 2 = 23, what is the value of x?

A 5

B 6

C 7

D 8

Answer: C

2.What is the slope-intercept form of the equation of the line passing through the point (2, 5) with a slope of 3?

A y = 3x + 5

B y = 5x + 3

C y = 3x – 1

D y = 5x – 7

Answer: C

3.Solve the equation 3x + 2 = 17.

A x = 5

B x = 15

C x = 19

D x = 21

Answer: A

5. What is the area of a rectangle with length 8 cm and width 5 cm?

A 13 cm²

B 20 cm²

C 24 cm²

D 40 cm²

Answer: B

6. What is the volume of a rectangular prism with length 4 cm, width 3 cm, and height 6 cm?

A.36 cm³

B 48 cm³

C 72 cm³

D 144 cm³

Answer: C

7. What is the value of x in the equation 2(x – 3) = 14?

A 5

B 7

C 8

D 10

Answer: D

8. What is the perimeter of a triangle with sides of length 7 cm, 8 cm, and 10 cm?

A 18 cm

B.24 cm

C.25 cm

D 28 cm

Answer: D


Nasarawa State School of Nursing Past Questions and Answers

The entrance examination at the Nasarawa State School of Nursing could sometimes be very tough, but that is not meant to scare you.

How to get the updated Nasarawa State School of Nursing study pack?

 

Ready to buy this pack now?

Click the “BUY NOW” button below.

Original price was: $50.Current price is: $29.Add to basket

  [message_box title=”REQUIRED DISCLAIMER” color=”red”]Teststreams is a globally focused test-prep company. Information on our study packs is based on our in-depth research, feedback from previous test candidates, and sometimes from official/privileged test resources made available by examination bodies and testing agencies.[/message_box]

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “School of Nursing Nasarawa Past Questions and Answers”

Your email address will not be published. Required fields are marked *