Sale!

EDOFEWMA Past Questions and Answers Updated

Original price was: $50.Current price is: $29.

Add this pack to your basket to view the discounted price

This Updated EDOFEWMA Past Questions and Answers, will help you Know the format. screening test is the first step into succeeding in the examinations, here we will give you idea of the exam format to get you well informed before you get the Edo State Flood Erosion and Watershed Management Agency exams Next EDOFEWMA Test is Happening soon!

Satisfaction Guaranteed

This resource is 100% quality checked!

Category:

Description

EDOFEWMA Past Questions and Answers Updated

Are you invited to EDOFEWMA Assessment? Get updated exam past questions and answers for EDOFEWMA to easily prepare for the Upcoming CBT test. This material was carefully compiled by our team to help candidates prepare for the job aptitude test with an ace.

How to Prepare For EDOFEWMA Exam

Searching for means to pass EDOFEWMA ? Learn what to expect in the Edo State Flood Erosion and Watershed Management Agency test, Edo State Flood Erosion and Watershed Management Agency test is always full of repetitions of questions set in their past exams. So candidates who prepare with EDOFEWMA Past Questions and Answers material always have edge over others who did not prepare for the test with the past materials.

EDOFEWMA Exam Format

Knowing the format of Edo State Flood Erosion and Watershed Management Agency is the very first step in succeeding in the job CBT test, below are the areas to focus your study in preparation for the exams, questions will definitely be pulled out of these areas.

  • Current affairs
  • Numerical reasoning
  • Verbal reasoning
  • English
  • Mathematics
  • Course based questions
  • General paper

It is 100% multiple-choice and We have made it very easy for you. we bring all the questions for many years and put them together. We provide the correct answers in order to save your time. All you need to do is to devote quality time to study the Past Questions for best performance in your test.

Free sample questions and answers from various areas of our EDOFEWMA Past Questions and Answers

Edo FEWMA is primarily targeted at solving________?

A. Landmark and environmental problem

B. Climatic problem

C. Agricultural problem

D. Construction problem

Correct answers: A


2. NEWMAP is another agency just like EdoFEWMA with the same purpose and goal. However, EdoFEWMA is to state government while NEWMAP is to________?

A. Local government

B. Federal Government

C. Civil service

D. Labour congress

Correct answers: B


3. Edo state FEWMA consist of how many department?

A. 6

B. 7

C. 8

D. 9

Correct answers: B


4. Which one of the following is the main agent of soil erosion?

A. Wind

B. Construction

C. Farming

D. Water

Correct answers: D


5. Which of the state in Nigerial is mostly affected with erosion?

A. Edo

B. Benue

C. Anambra

D. Ebonyi

Correct answers: C


6. The actual area of a rectangle is 60 Cm2, but while measuring its length a student decreases it by 20% and the breadth increases by 25%. The percentage error in area, calculated by the student is?

A. 5%

B. 15%

C. 20%

D. No change

Correct answers: D

Explanation:

100 === 25% ↑===> 125 ===> 20% ↓===> 100
So there is no change in the area of rectangle

Alternatively :
Let area be 1
Area of rectangle,
= l × b
= 0.8 × 1.25
= 1


7. Population of a town increase by 2.5% annually but is decreased by 0.5% every year due to migration. What will be the percentage increase in 2 years?

A. 5%

B. 4.04%

C. 4%

D. 3.96%

Correct answers: B

Explanation:

Net percentage increase in Population = (2.5 – 0.5) = 2% each year.
Let the Original Population of the town be 100.
Population of Town after 1 year = (100 + 2% of 100) = 102.
Population of the town after 2nd year = (102 + 2% of 102 ) = 104.04
Now, % increase in population = 4.04/100×100=4.04%4.04100×100=4.04%

Mind Calculation Method:
100 == 2% Up(1st year) ==> 102 == 2%Up(2nd year) ==> 104.04
% population increase in 2 years = 4.04%.


8. I saw a ………. of cows in the field?

A. herd

B. group

C. swarm

D. flock

Correct answers: A


9. The telephone ………. several times before I answered it?

A. was ringing

B. has rung

C. had rung

D. would ring

Correct answers: C


10. The basic architecture of computer was developed by_____?

A. John Von Neumann

B. Charles Babbage

C. Blaise Pascal

D. Garden Moore

E. None of these

Correct answers: A


Get the complete and update version with even more questions and explanations 

 

EDOFEWMA Past Questions and Answers Updated Study pack:

This is a downloadable product and is accessible as soon as your purchase is complete. The EDOFEWMA Past Questions and Answers are in PDF format. Support Nigeria Police Force Past Questions and Answers – 2022 Updated If you need support on your study materials or just to ask us a question, You can chat with a Teststreams support agent using the live chat link below, or send us a quick in-mail.

 

How to buy the EDOFEWMA Past Questions and Answers:

To get this pack, You can either;

1. Pay with ATM Card (online):

Click the “BUY NOW” button below.

Original price was: $50.Current price is: $29.Add to basket

2. Or Pay via Bank Transfer: Using either your Bank Mobile App, USSD, or cash deposit to our account:

EDOFEWMA Past Questions and Answers Updated

BANK: GT Bank
ACCOUNT NAME: Test Marshal International. (Current account)
ACCOUNT NUMBER 0465798024

OR

EDOFEWMA Past Questions and Answers Updated

BANK: Diamond Bank
ACCOUNT NAME: Test Marshal International. (Current account)
ACCOUNT NUMBER 0057222430

What to do After payment:

Now, complete your order by sending a text or email containing your NAME, EMAIL, and STUDY PACK(EDOFEWMA Test Past Questions) paid for, to the following addresses: SMS to Phone number: 09054281818 Email to sales [at] teststreams.com

How to Access your downloads:

There are two options available to download your study packs Download from Account: Log in to your Teststreams account at www.teststreams.com/my-account Download from email. Simply open your email Inbox or Promotions folder to download. If you need further support, send an email to [email protected] or Call 09054281818 / 09096701000.

Ready to buy the EDOFEWMA Past Questions and Answers now?

Click the “BUY NOW” button below.

Original price was: $50.Current price is: $29.Add to basket

 
REQUIRED DISCLAIMER
Teststreams is a global focused test-prep company. Information on our study packs is based on our in-depth research, feedback from previous test candidates and sometimes from official/privileged test resources made available by examination bodies and testing agencies.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “EDOFEWMA Past Questions and Answers Updated”

Your email address will not be published. Required fields are marked *